Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Buses reflektion av nu från då


Gränsen passerad

Vi trodde vi ägde staden.
Ja, vi va såna som sprang runt och bröt mot lagen. Men på vår tid var det inte mord som gälde. Visst, vi gjorde stuff, men det räckte oftast med att polisen kom och skällde.
Ibland ringde dom våra farsor för att berätta, dom gjorde det väl mest för att underlätta.
Uppfostran på mig, och på dom andra kidsen och det gick ju bra sen.
Dom flesta av oss jobbar vitt och betalar skatt, vissa bor kvar här och medan andra har dratt.

Men en sak har vi alla gemensamt, vi vet vart gränsen går och nu är den passerad!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Boluma
Läst 257 gånger
Publicerad 2017-12-23 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boluma

Senast publicerade
Gränsen passerad
* Se alla