Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn

 

 

 

 

Nu är det ljuflig Vinter”

Och jag skall avslöja mitt riktiga namn

det är något av följande:

 

Bjarne Rönnbärs

Eija Mertaranta

Peer Gynt

Gustav Djupsjöbrant

Åke Blomqvist

Björn (Nalle) Wahlroos

Erik Wikström

Juliana Fedorovna

Göran Eklund

Christer Koskull

Agatha Ragatha

Nils Gustav Blomster

Gunnel Knull

Aila (Laila) Merikukka

Johan Sjöholm

 

GOD JUL (ja Kiintoisia Lukuhetkiä)

Toivoo -

/ Nisse Takinkääntäjä

 




Prosa (Fabel/Saga) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-23 07:42

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Spik

Hej Björn :)
2017-12-25

  Anya VIP
Jag med min humor faller ju särskilt för Gunnel Knull. God Jul poetvännen. <3
2017-12-24

    ej medlem längre
Hoppas du slipper Agatha Ragatha i alla fall. ;)
En riktigt god jul önskar jag dig, kanske lite snöfall eller en och annan ängel som tittar förbi.
2017-12-23

    Sefarge VIP
Tack för gången års
Diktande samt håll
I Diktarkappan så att den ej
Fastnar onödigt emellan
Dörrar och annat otyg!
;)

2017-12-23

  henke_r
Jag satsar på Gunnel Knull;) haha

God jul!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP