Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


QR


INSPIRATION: Män i skor


INSPIRATION: Män i skor

Lyckan går inte i skor 

Gräset smeker fria själar 

och ett leende med stjärnaögon

och en glad lyckotår pärlar kind

och ett ord ur sant hjärta dansar 

och en enda ton … … i eld

Så vi i vind 

I varm vind i doft av fläder

till tonen … … åååh tonen

 

Flyga friiii med skira, vita vingar

...här är alltet hem … 

Hej! :-)

 

© DominiQue NVC Costa

_____________________________________

Jag tackar här på förhand  och ej på mail, för att Du läst ända hit.

TACK även till Dig som gillar, gensvarar med en kommentar och/eller kanske sparar som bokmärke, det värmer.

Allt Gott till Dig! ♥♥♥

 

 
 #redkissforpeace #människor #kvinnor #existentialism #QR #QI #Fri #undercover #underytan #modernpoesi #poesi #ton #Platon #rymden #naturalism #frihet #healing #eld #hjärta #vatten #jord #luft #gräs #greenhealing #DominiQueNVCCosta #vingar #gravitation #enlitendikt #viivind #inspiration ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 411 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-27 18:51



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fin, tycker om.
2017-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbart författat. Heja Dig!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen