Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld styrd av män

Jag tror kärlek är något kvinnan har hittat på.
Män skulle lämna mig för en vackrare kvinna imorgon, när inte spänningen räcker till finns jag inte.
Ni uppskattar inte kvinnans tankar. Ni behöver bara oss för att känna er bättre, större.
Ni behöver oss för att mata ert ego för makt och dominans. Precis som vi behöver er i en värld styrd av män.
Vi behöver er för att känna oss vackra nog, vi behöver er för att känna oss behövda i en värld där vi inte behövs.
Ni är målet sens födseln. Vi föds för att behaga er. Vi föds för att ta hand om era behov.
Vi föds för att hata oss själva och finna kärleken av en man som bekräftar oss. självhatande varelser.
Vi lär oss att se den andra tjejen som fiende. Vi behöver bara er. Utan er har vi ingen mening, i en värld styrd av män, där lär vi oss att aldrig vara oss själva, att aldrig ta plats, att aldrig vara mer än vacker, att hata sig själv, för du kan bli utbytt om du inte är vacker och spännande nog.
I en värld styrd av män lär du aldrig känna dig själv. Kärleken du hittat på, är något för att bli lycklig, en bekräftelse du inte får lära dig att ge dig själv, i en värld styrd av män.




Fri vers av nathalien
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 22:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag känner igen mig.igår var jag gullig. idag är jag fet o ful
2019-10-28

    nathalien
tack för din kommentar. Denna text handlar om personliga känslor och tankar så inte konstigt om du inte kan känna igen dig :)
2018-03-02

  Kungskobran VIP
Jag har svårt förstå varför man skall hata sig själv, destruktivitet leder ingenstans oavsett omständigheterna
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

nathalien