Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick med i poeter.se för att jag vill öva mig på att skriva och det är jätteroligt. Har också mycket glädje av att läsa era texter här. Men hur blir det med utvecklingen?


Hur blir vi bättre på att skriva?

Hur förbättrar man sina texter?
Hur gör du?

Jag vill gärna ha konstruktiv kritik, och har angett att jag önskar få det.
Men de gånger någon faktiskt har gett mig sådan kritik har vederbörande nästan bett om ursäkt för att han/hon har gett mig några små, men ack så viktiga påpekanden.

Visst, det är roligt att få kommentar av alla de sorter,
men jag blir inte så särskilt mycket duktigare på att skriva av att enbart läsa snälla kommentarer.

Jag vill utvecklas.
Jag vill inte bara skriva, jag vill skriva bra!
Jag vill att mina ord ska ge dig något: eftertanke, glädje, irritation eller bara en skön känsla i maggropen...

Vad vill du tillföra med dina texter?

Nu får jag se om jag får någon reaktion på det här.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Cikoria Blå VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-02 16:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
svårt att säga exakt vad som krävs, alla är ju olika. det krävs övning och testa olika stilar. du har ju en grund du kan bygga vidare på, kanske lägga in mera känsla i orden. ju mer man skriver desto mer lär man. tycker du har börjat bra.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP