Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig in åskådare

Stig in åskådare,
Deltagare stig in
i rummet

Det är motsättningar
i all teater

Det är motsättningar
i all schack

Inlevelsen gör att
det smakar politik

Atmosfären gör
att det andas
politik

Upplevelsen
skriker att det är politik

utan några egentliga nyanser
men med motsättningar

Ta parti och lämna lokalen med knyten knäve

© Christer Johansson 2018-01-02




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 21:43



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är svårt att hålla humöret i schack när det finns politiska motsättningar i rummet!
Riktigt bra gestaltar du detta!
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP