Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda ljus


kan betyda så mycket
kan lysa upp en hel stad
kan starta en världsbrand
i våra hjärtan

Du betyder allt fast du inte ser det
till sorgehuset kommer plötsligt
glädjen smygande objuden
denna lilla ljusstrimma
kärlek betyder allt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-03 20:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glädje förökar sig då jorden är väl gödslad och varm. <3
2023-05-04

  morgonstjärna VIP
sanning prövas i nöden och även människan
2023-02-28

  morgonstjärna VIP
det tröstar mycket
2021-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...mycket bra skrivet...vacker bild...
2018-01-07

    ej medlem längre
Underbar! Tack!
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP