Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKA GÅ JUBLANDE UR TIDEN

jag ska gå jublande ur tiden

jag ska gå bedjande härifrån

jag ska gå jublande ur striden

ut ur bespottelse, kamp och hån

när jag far så ska jag fara

i triumf, och med segersång

jag ska gå jublande ur tiden

som ibland kan kännas lång

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-01-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP