Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbara liv



ser inga andra ögon än dina
hör inga andra sånger än de vi sjunger
Dina fåglar gömmer sig inte bland träden
vi är sången som sjunger natten till ro
vi är vägen, sanningen och livet
det enda som vi kan tro
sedan den dagen går jag
alltid hoppfull till vila
oavsett orosmoln som glida
över himmel så grå
lyser tankarna ändå blå

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 14:55



Bookmark and Share


  ULJO
Gott att kunna känna så
2018-01-08

  Fulbergarn
så hoppfull
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP