Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text om dagliga smärtor


Du inspirerar mig

 

att lyckas se livet som en gåva

trots smärtor varje dag

det är en konstart det vill jag lova

så vackert kan sorgens band knytas 

till en hymn av skiraste färg

smärtornas kalk kan då brytas

när vi målar livet  i en ljusare färg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-06 16:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Precis så...trots allt så finns det mycket att vara tacksam för och kan man fokusera på det positiva, har man vunnit mycket...
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP