Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av hela min själ


vill jag ge dig
glädjen och drömmarna åter
så du stjärnorna på himlen kan se
Var inte ledsen
se hur solen åter blommar
bland molnbergens toppar
då den sträcker fram en hand
och drar undan gardin
känn då handen i din
alla som sårar utan att förstå
bry dig inte
ibland vill jag också
klösa klorna på tapeterna
ge inte upp hoppet
och tron på livet

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-06 00:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrar över var du är idag Peter Parker?
2022-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Tänker som Marita...uppmuntrande och fint...
2018-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande och omtänksamt!
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP