Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låtens svenska titel är KOM MED PÅ SAFARI


A SWINGIN´SAFARI/BERT KAEMPFERT/JOSON(62)(smakprov)(-)

1 KOM MED PÅ SAFARI OCH ÅK MED IDAG MED EXPRESSEN SOM GÅR TILL SAN AGUSTIN...(kommer så småningom)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2018-01-07 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP