Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i din öppna hand



lägger jag dropparna
som föll dagen du försvann
regnet faller tills du är återfunnen
jag är katten som sörjer
där du föll som trädet till livets slut
över himlen tassar en stjärnkatt
bland rymdens stjärnor
och söker dig varje dag
den landar framför dina fötter
vet att du varit trött
men nu spritter det av iver
jag ser det
du går stegen själv
och jag går bredvid dig
alltid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-08 17:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack kram
2023-10-19

  morgonstjärna VIP
för jag ska orka
skriver vad jag ser
kram
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP