Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan


önskar en önskan
önskar det bästa att just din dag
fylls av ljusets vingar
glittrande liv
faller mot fönstrets bleck
tänk så
att dagen i dag
men också i morgon
fylls av glittrande vinterliv

Vinterängeln har landat
de blå ögonen gnistrar
lyssna till sången
hör stjärnorna sjunger
dig till liv och tröst

våra minnen är närmare oss
än någonting annat på jorden
när vi dem behöver
de goda
som läker såren

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-09 06:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Får ta ett piller ett bevis använt huvud:)

2022-09-03

  morgonstjärna VIP
Tack trött fysisk det är bra natti
2021-09-22

  morgonstjärna VIP
att se att du finns där och läser är handen som kramar mig, förstår inte men blir glad varje gång, att låta tårarna droppa är vårens toner

2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP