Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter



för att förstå nuet

behöver vi våra rötter

Utan vår historia

blir vi roderlösa sökare

efter sanningen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 17:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mm
2020-11-27

  morgonstjärna VIP

när vi vet den kan vi va trygga
för vi vet var getterna finns
det behövs inget annat medborgarskap än kunskapen
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP