Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 - 7 - 5 gånger 4


Ängel, en vanlig en.


Jag såg en ängels

vita vingar vecklas ut

under en klänning,



ett barn lyftas upp

precis innan en lastbil

dundrade förbi.


Sen såg jag en tant,

en vanlig tant i sommarkjol,

utan änglavingar


som darrande grät

medan hon höll barnet

i sin änglafamn.








Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-10 15:04



Bookmark and Share


  Feminaz
Så förunderligt fin! Känslan av texten stannar kvar!
2018-01-11

  Öknens Ros VIP
Berörande och känslosam.
2018-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör mitt modershjärta!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP