Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gjord för att flyga



fjunig som en nysådd åker
ligger dagen en måndag
fylld av förhoppningar att vakna till
att stå upp och känna
doften av en liten stad
och se hur bilar kryper över asfaltens hud
livet vaknar och morgonmänniskor
ler när det ljusnar

Så älskar vi livets skiften
och vet blomman
vänder ansiktet mot solen
och vi mot varandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-10 17:11



Bookmark and Share


    Havsvind
Ord som jag blir glad av att läsa :)
2018-01-11

  aol
Så fint skaldat,
2018-01-10

  livet...
vad fint:)
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP