Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


månrenen



mitt ibland oss vandrar du
med månljus mellan dina grenar
himlens ljus över den frysande sjön
de nakna träden jublar
De längtar efter en solvarm klippa
att luta dagen emot
hela naturens darrande hjärta är tillbedjan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 17:15



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Målande beskrivning fin
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP