Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat


mitt hjärtas slag
är ett slag för dig
dina ord är regnet som talar
det enda jag hör
då jag lyssnar till regnet

de faller som droppar i mina händer
för dom till mitt hjärta
hör då ljuset från din själ
blåser över värmande tankar
känn mina andetag
och läppar nära ditt öra
plötsligt är det
som hela himlen öppnar sig
när pusslet stämmer

ibland kan lyckan bli så stor
att man öppnar den försiktigt
för att inte bländas av sol




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP