Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såret



Det gör ont när knoppar brister
det gör ont att se
det onda
bland det späda och gröna

det gör ont att se
hur frostens fjärilar faller
över grönskan
skördar knoppen innan livet
får slå ut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP