Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyktan



Det brinner en lykta av längtan
över ett ändlöst hav
är silverfjällen över vattnets spegel
ett eldklot över stranden
där djupen darrar under ytan
allt det osagda som pulserar i våra själar
omärkligt som årstiderna
smyger runt huset
har du smugit din hand i min
där liljekonvaljerna
blommar året om
i minnesarkivet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-11 09:54



Bookmark and Share


  ULJO
Så gulligt skrivet
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP