Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2018


Nattvindens orgel spelar
en dyning glider in
mot en vintertrött strand

i det som är gränslöst och ovisst
om väg eller mål, där blir du fri
lycklig ska du bli

varhelst du sätter din fot
på vårt rullande klot
i allt har du trygghet och rot

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 13:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt om detta nya år...
2018-01-11

  ULJO
2018 oskrivna blad för framtiden och vad den har att erbjuda
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP