Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen



Född ur drömträdets armar
gryningen
då frostrosor föll över staden
ett silvernät av stjärnor
och drömmar
som steg ur bädden och gäspade
gryningen log
åt de sömniga änglarna
strök dem över håret
så de somnade
till gryningens klang




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-11 13:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker vintergryning...jag gillar när det är frost överallt...
2018-01-11

    ej medlem längre
Väldigt vacker gryning när inte ens änglarna orkar hålla sig vakna!
2018-01-11

  livet...
otroligt vackert!
2018-01-11

  ULJO
"gryningen log
åt de sömniga änglarna" Vackert
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP