Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-04-06 kl 19:16


Silvermånen stiger igen



Irrande moln vilar tungt över taken
väntar på en jagande vind
allt andas tystnad
havet kurar stilla nära solnedgången

silvermånen stiger igen ur havet

månljuset flyter
mellan mina händer

*

Kommentar Silvermånen stiger igen

Peter Myrbäck alias Ponkla
Fint skrivet! 2014-04-06
Mirm
månljus flyter mellan mina händer
..så vackert 2014-04-06
johan Strömstedt
Vackert formulerat på yy kärt tema
2014-04-06
stig Wikman
ljuvliga rader min favorit silvermånen
applåd 2014-04-06
Änglaljus
älskar de två sista raderna i denna fina dikt
2014-04-08




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP