Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det så här



det känns när man återvunnit livet
ser åter stjärnorna som glimmar på marken
tackar livet för dess otaliga löften
glädjen är en brinnande sol i mitt bröst
att åter få höra din röst
känner jag lever måste ut andas ljuset
bara vara i solen
går varsamt bland löven
med rådjursklöven




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 21:28



Bookmark and Share


  aol
Vackert skaldat, och så berörande,
2018-01-12

  morgonstjärna VIP
ja visst är de tack!
2018-01-12

  Jan Johansson
Sol och ljus är oerhört viktiga
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP