Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros

 

Vind! Kom vind!
Få mig att lyfta ovan jord!
Bär mig!

Bär mig över bergen,
bort över haven
bort över de skummande
vågornas lek!


Bär mig mot solen
där jag sveder vingarna
i glädjens ögonblick!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-13 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP