Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fru Måne


sveper om sin hals
dimgrå sidenmjuka slöjor
nattglitter stänker ned på sjön
fru Måne spelar silverflöjt oss till vila
vad vore vår värld
utan månens skimrande skiva

Skapad av jordiskt grus
susar dess ande inom oss
vår ande av ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 08:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När jag var liten sjöng vi ofta en sång som min syster hittat på, den går så här

Rulle rulle runt
Solen är en strunt
Månen lyser klarast
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP