Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontankar


När jag tänker på dig
vill mina fingerblommor mörkerandas
och hjärtat brinner utan öppen låga
När jag tänker på dig
glömmer jag ofta vad jag ska göra
När jag tänker på dig
vill jag dansa och sjunga
och dela andedräkt med dig
När jag tänker på dig
blir jag glad inombords
men ledsen om jag sårar dig
När jag tänker på dig
vill jag dela dagens tankar
om livet med dig

Se några av naturen tavlor
de kommer från ingenstans
varje dag kommer det nya

som i gårdagen inte fanns :)





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-13 09:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir glad klokuggla :)
2018-07-21

  morgonstjärna VIP
varmt tack! Blir glad se känslan hos läsaren. kram :)
2018-04-24

  Thomas Widemark
Fina morgontankar, och fint om naturens föränderliga tavlor på slutet!
2018-01-13

  Kungskobran VIP
Fint skrivet
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP