Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlor. Min klokaste tanke för stunden.

Vi överlever inte
utan humlor
och inte utan humor.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 13:38



Bookmark and Share


  Feminaz
Så sant! Humlans drivkraft och hjärtats glädje!
2018-01-14

  Öknens Ros VIP
Så sant.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP