Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av böcker, filmer, mera verkligheten samt poeter av skilda slag, på och utanför nätet.


Något litet om prövningen





Bara trägen tillskyndare
av drömmars utverkan,
ekonomi, kan få

känna nederlag eller
seger, sötma, bitterhet.
Annars går det

kanske att se
hur grannen lyckats
mer eller mindre.

Bara den väl
som sägs vågar
utgöra måltavla för

Amors pilar, kan
träffas av dem?
Avsiktligt eller ej.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP