Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick



Du ser snörökens ormar
ringla i strängar
över asfaltens hud
eller är det naturen som blöder
i strömmar
du ser hur det blänker
i hasselmusens öga
men i det vackra bor även det farliga

det vita faller nedifrån och upp
och vågrätt i mörkret yr och virvlar runt
blodet dunkar en rödskimrande gardin
silar ljuset
rädslan griper tag
livet vänder ett kvarts varv

Du ser livet där bakom
och framför med andra ögon




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP