Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Du står som en skugga, hämtad från en dröm.
De låter som poesi, dina ord gör mig öm.
Ditt komp känns helt rätt, jag suckar, tar ton,
Med min röst, mot ditt bröst, är vi i unison.

Vi faller i vals, din mun mot min hals.
Vad kan jag ens säga, om ens något alls?
Vi faller i trans, som om bara vi fanns.
Dina ord är min lag, mina ord: ingens alls.

Du lättar ditt grepp, ditt komp är nu väck.
Du har skådat en annan, själv står jag i skräck.
Du säger förlåt, dina ögon känns kalla.
Jag ser mig omkring och möts av blickar från alla.

Vi faller i vals, din hand runt min hals.
Jag kan inget säga, min röst: ingenstans.
Jag faller i trans, jag finns, jag fanns.
Jag var alltid nån annans, men nu ingens alls.

Det började muntert, men slutar i moll.
Farväl, min partner, vi går åt varsitt håll
Jag ramlar från kanten, jag flyger, jag ser.
Att natten är över, jag vaknar, jag ler.

Du dansar med mig, ja du dansar med mig
Det här är ingen dröm
Nej du dansar med mig
Du gör mig lycklig, förlorad och ledsen när du dansar med mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Elleri
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elleri

Senast publicerade
HIMMEL
Dansa med mig
* Se alla