Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillan

Vildhierta, låt mig få viska i ditt öra det du allra helst vill höra... Din värld är inte så stor, Lillan, den är mycket mindre än du tror. Nu ska du komma med mig, vi ska ut, kom jag ska visa dig. Du kan inte vara kvar där inne. Du är söt, du är duktig, du är bra. Det är sällan du får höra det Lillan, men jag vet att det är så och det vet du också, egentligen. Visst du har haft en del otur och och fått en del skrubbsår i dina dagar, men du är så ung och så liten Lillan. Det är inte försent...Kom med mig Vildhierta. Jag ska visa dig, för jag vet att livet kan va gott att leva.




Övriga genrer av Tinna
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-06-02 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinna