Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen


mellan liv och död
en solnedgång i aftonens timma

ur dess djup synes själen glimma
av sorg så trött
av livet så nött
ett kärl som nästan brustit
men vars törst aldrig släckts
av mättnad efter livets timma

En röst så vidunderligt skön
en ton från himlens änglar
tränger ur dess blödande strimma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-14 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP