Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp och tänk till...

Du kliver igenom din vardag utan att ens snudda på verkligheten. Jag kommer ihåg att du sa till mig att det kändes som om livet egentligen pågår någon annan stans. Att du liksom inte lever på riktigt. Du berättade om att du stod på Konsum och jämförde priser på olika pålägg när du helt plötsligt fick känsla av att du inte riktigt var där. Att du kände att livet pågick utan dig. Det låter så sorgligt och tomt Lillan, du måste hitta en mening med ditt liv...







Övriga genrer av Tinna
Läst 515 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-02 17:31



Bookmark and Share


  Louisaerika
Det är vackert och mjukt... Svävande, men ändå så extremt rakt på sak-

Bara för att peta... Har du funderat på att skriva "snudda vid"? Sen känns det som den sista meningen skriver läsaren på näsan. Det blir för tydligt...
2006-06-07

  MaFilda
hur många gånger har man inte känt så?
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tinna