Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resväskan



ett helt rum kan få plats i den
ett helt liv
oro, dagboksanteckningar
flygplatser och hotellrum

igår lekte vi i den
idag har frosten spunnit ett nät
inom dess fyra väggar och tak
då talade vi med stubbåkern därute
på fältet, där frostrosor dansade i skymningen

vi talade om
skrabbelucker och ljuset
och de som talar i egen sak
med barnets tunga
jag kan se dig gå i dina nya skor
och en smal grå klänning över ett torg
med vita duvor

du går rak i ryggen som en smidig katthona
på väg till vattnet
för att dricka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP