Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, diverse källor, fontäner, floder av informellt slag. Om någon nu blir påverkad av annan, och vi hela tiden påverkas av det vi upplever och vi upplever varandra. Vad blir då slutprodukten av skrivande, personligt?


Paraderade igen gångarna?





Omräkning vid flanken, hötte åt fyra huvuden.
Skolkade två, tömde tre i varje låda om tre.
Inhyste maskiner, studerade kretsen av lösgodis.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 10:21



Bookmark and Share


  ULJO
En farlig plats att vara på
2018-01-16

  Fulbergarn
Vet ej, men du studerade kretsen av lösgodig
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP