Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att förklara verkligheten för en fyraåring. Du har väl hunnit fylla fyra år?


Förklarade ord 2012 06 34



Dörrpost, till skillnad från exempelvis vattenmärke, hittas hålla sig på mattan då den tagit långa vägen och ibland kommer en till livs i tid. Annars kallas det otidsenliga brev, nyheter som är tidlösa och kan tagas del av från början av 1400-talet och framåt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-01-15 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP