Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå vinter. Haiku nr 54

Vinter utan snö
till och med kråkfåglarna
ser håglösa ut.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-15 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP