Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främlingen



en främling är jag i detta land
där det talas ett språk jag inte förmår
solen blickar ned mellan grenar
Djupt i detta land sover jag nära
solens ringlande strålar
min lott är fångens liksom alla andra
ligger på lur under susande trädets fot
kastar mig uppför dess grenar
Högt däruppe bland de svajande
kronorna där vill jag sitta
bland molnen
och speja ut över världen
se tiden framför nuet

Jag är en själ




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 07:24



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Fin
2018-01-16

  ULJO
Fins text, gullig bild
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP