Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt



Månen blinkar
genom vinterkappan
täckt av glittrande stjärnor
sveper kappan om fryser
längtar efter värmen och nätterna

Snörökens ormar slingrar
över asfaltens hud
skorstenen blåser ivrigt ut röken
önskar brinnande
ylleschal runt halsen
och filtad huva
över hjässan
där snötrollen bygger
både koja och slott
medan han nyser





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2018-01-16 10:08



Bookmark and Share


  ULJO
Fins vinterbilder
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP