Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckotrådar


Det är så enkelt då livet
och kärleken får råda
då lutar vi oss mot solgudens arm
kärleken håller oss varm
solguldet målar våra ansikten
gyllengula
vi ser nässelfjärilens larv
i sin borstiga kappa
krypande mot okända mål
liksom vi varje dag
då vi vandrar hand i hand
och ser hur allt det skira
och gröna växer
då torkar varken kärleken
eller orden in i vårt inre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2018-01-16 19:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP