Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTEN



är jag djur eller människa
minnen de mumlar i natt
snubblar i bråtar
springer i skogen
där rävarnas skall
och skatornas skratt
flämtar vid dörren
Och nu skiner hundra stjärnor
de nakna själarnas höst

till himmelsk upplysning i mitt bröst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-17 11:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jo tack
de kan lysa upp en hel stad :)
2018-01-17

  ULJO
Fint med stjärnorna
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP