Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårlöftet till nytta!

Nu skall jag alltid
tänka positivt
vad som än sker...

Oj nu missade jag bussen...
En halvtimma tills nästa kommer...
Men det tar ju bara en kvart för mig att
gå dit jag ska om jag skyndar mig på,
alltså då är ju jag där en kvart minst
före den...

Och jag får en motionsrunda
jag inte ens hade tänkt mig...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt