Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns som om en bara vill gråta. Ville egentligen att snö skulle få rimma på frö. Men det blev inte så. Inspiration kom från något signaturen Uljo skrev. Andra gången en person i samma familj i cancer.


Om en bekant vän




Avliden efter en tids sjukdom.
Vanligt som gruset och sanden.
Vänskap är som hjärtat i handen.
Verkligheten blir ljus, men tom.

Tårar kommer kanske tröga.
Likt av härdig blåst i vinden.
Kanske runnet över kinden.
Att gråta botar väl föga?

Väder lovar kyla och vitt som snö.
Nederbörden tröstar var vilsen själ.
I vart fall vill en ha ihjäl.
Tiden fram tills en skall dö.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 12:24



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
Riktigt vackert och gripande.
Alla kan nog relatera till detta på flera olika plan.
Bra skrivet.
2018-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja när det
illa går inte bara
emot en utan emot
många andra det
också slår...
2018-01-20

  ULJO
Alla är på något sätt drabbade av denna hemska sjukdom och det är lika fruktansvärt man hör någon som blivit drabbad. Berörs djupt
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP