Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickshaiku


Januarilördag klockan 10. Haiku

Solen har redan
klättrat högt upp i björken,
spanar mot havet.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-20 10:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
snygg haiku, fyndigt med en "sol som klättrar"!
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP