Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så glad du finns där. kram <3


kärlek Haiku


finns för dig alltid
vid din sida varje dag
Ögat som talar




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 00:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känslan varm att du orkar kram<3
2023-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Go känsla...fin bild...
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP