Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 110 "Över Brooklyn Bridge"

Gå med mig
till målet

Målet för oss båda

Över till andra sidan
av Brooklyn Bridge

"The Lobster Rolls"

© Christer Johansson 2018-01-21




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP