Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - blek gryning


blek gryning
dagen vill vakna
orkar inte




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-22 12:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Beskriver känslan när
man inte riktigt orkar.
Precis så känner jag mig nu.

2018-01-23

  morgonstjärna VIP
så bra haiku
de korta dagarna

2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP