Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet


Avlägsna ord möter mig
i en flaskpost utan namn.
Jag ser ner,
grumligt vatten,
okänt djup,
känner evighetssekunder
krypa fram.
Mäter min rädsla
( oklara mått ).
Hoppar i ,
når snart klippan.
Sträcker ut mig på holmen,
blundar,
ser alla färger,
väntar,
vet att havet alltid kommer med nya vågor.




Fri vers av sargassosea
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-23 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea